Tilaus ja toimitusehdo

Tilaaminen

Voit tilata verkkokaupan kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@mentex.se. Muistathan kertoa haluamasi tuotteiden lisäksi myös nimesi, toimitusosoitteen ja puhelinnumerosi, sekä mahdollisen laskutusosoitteen ja tilausviitteen.

Voit tilata myös perinteisellä kirjepostilla, lähettämällä postia allaolevaan osoitteeseen. Sisällytäthän mukaan yllämainitut tilaustiedot.

Mentex AB

Industrivägen 34

931 44 Skellefteå, Ruotsi

Hinnat

Verkkokauppamme mentex.fi hinnat ovat euroissa.

Käytä sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa valintaruutua nähdäksesi hinnat sisältäen tai ilman arvonlisäveroa.

Tuotteen hinta on aina se, joka oli voimassa ja näkyvissä tilauksen hetkellä. Näet toimituskulut ennen tilauksen vahvistamista.

Maksaminen

Voit maksaa tilauksesi laskulla. Seuraa verkkokaupan ohjeita tilauksen sekä toimitustavan vahvistamiseen. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Lähetämme tilauksesi sinulle, kun maksu on vahvistettu. Alle 18-vuotiaat eivät voi tehdä ostoksia verkkokaupassamme ilman huoltajan suostumusta.

Verkkolasku kaupungeille ja yrityksille

Mentex AB toimittaa verkkolaskun sähköisen palvelun kautta. Mikäli verkkolaskutus ei onnistu, voidaan  lasku toimittaa myös PDF-muodossa sähköpostitse. Maksuaika yrityksille, joilla on voimassaoleva yritysnumero sekä verkkolaskuosoite ja viitenumero, on 30 päivää. Muistathan aina varmistaa, että lisäät tilauksen tietoihin yritystunnuksen ja tiedot verkkolaskutukseen sekä viitetiedot, jotta lasku voidaan toimittaa yrityksellesi.

Laskutus edunvalvojan tai omaishoitajan kautta

Mentex AB voi tarvittaessa laskuttaa myös asiakkaan omaishoitajaa tai edunvalvojaa. Tässä tilanteessa tilaa normaalisti asiakkaan nimellä, lisäät vain omaishoitajan tai edunvalvojan tiedot lisäriville (C/O omaishoitajan/edunvalvojan tiedot). Mentex lähettää laskun PDF-tiedostona omaishoitajalle sähköpostitse. Mikäli haluat laskun perinteisenä paperilaskuna, muistathan mainita siitä tilausta tehdessä.

Toimituskulut

Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskulut. Toimitustapa valitaan ennen tilauksen vahvistamista. Valitsethan toimitustavan, joka vastaa tilauksesi kokoa ja painoa. Mentex AB pidättää itsellään oikeuden vaihtaa toimitustapaa ja -hintaa ilman erillistä ilmoitusta mikäli valittu vaihtoehto ei ole saatavilla tilauksen koon, painon tai vastaanottajan sijainnin vuoksi.

Toimitustavat

Valitse sijaintiisi, tilaukseesi ja sen kokoon sopiva toimitustapa.

Pieni paketti postilaatikkoon

Saatavilla yrityksille ja yksityisille. Toimitus suoraan kotiin tai postilaatikkoon. Maksimikoko: 34cm x 24cm x 7cm. Maksimipaino 1kg.

 

Paketti noutopisteeseen

Saatavilla yksityisasiakkaille. Paketti toimitetaan noutopisteeseen. Saat saapumisilmoituksen sekä tiedon noutopisteen sijainnista sähköpostina ja tekstiviestinä, kun pakettisi on noudettavissa.

Yrityspaketti

Saatavilla kunnallis- ja yritysasiakkaille. Muistathan lisätä tilaukseen tiedon yrityksen tai hoivakodin nimestä. Toimitusaika noin 3-7 arkipäivää tuotteen ollessa varastossa.

Toimitusvauriot

Mikäli tilauksesi on kateissa, tai tilaus on vaurioitunut kuljetuksessa, ilmoitathan siitä meille välittömästi.

 

Lunastamattomat tilaukset

Mentex pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta lunastamattomien tilausten toimitus -ja palautuskulut.

 

Reklamaatio

Mikäli vastaanotat väärän tuotteen tai tuote tai toimitus on viallinen, ota meihin välittömästi yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen info@mentex.se tai puhelimitse numeroon +46 910 37002.

Ilmoitathan viallisesta tai väärästä tuotteesta 14 päivän sisällä. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja pakattu asianmukaisesti palautusta varten. Lisääthän mukaan selkeän tiedon viasta/palautuksen syystä. Mentex maksaa viallisen tai väärän tuotteen toimituskulut takaisin meille, sekä mahdolliset uuden tuotteen toimituskulut. Mikäli tuote katoaa tai vaurioituu palauttaessasi sitä meille, asiakas on vastuussa korvauksesta.

Palautusoikeus ja 100% tyytyväisyystakuu

Kuluttajasuojalain mukaisten ehtojen lisäksi Mentex tarjoaa asiakkailleen 21 päivän tyytyväisyystakuun, jolloin voit palauttaa tuotteen ilman erillistä syytä. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita.

Huomioithan, että palautusoikeus ei koske alusvaatteita, uima-asuja tai tuotteita, jotka on valmistettu tai muokattu mittojen mukaan.

Olethan meihin yhteydessä ennen tuotteen palautusta. Palautukseen lisätään aina toimituskulut, jotka asiakas maksaa itse. Lähetämme palautukseen tarvittavat tiedot sekä laskun toimituskuluista sinulle sähköpostitse. Toimituskulut tulee maksaa ennen palautusta. Toimitus-tai laskutuskuluja ei palauteta asiakkaalle mikäli tuote palautetaan. Tuotteen alkuperäinen hinta palautetaan 30 päivän sisällä palautuksen vastaanotosta. Alkuperäisiä toimituskuluja ei palauteta. Tuote on palautettava suoraan Mentex AB:lle, ei välittäjille tai kolmansille osapuolille.

Mikäli tilauksen maksutapa oli lasku, ja se on maksettu eräpäivään mennessä, Mentex palauttaa maksettujen tuotteiden hinnan asiakkaan valitsemalle tilille. Mikäli tilaus on maksettu pankkikortilla, palautus tehdään samalle kortille.

Force Majeure

Mentex AB:llä on oikeus poiketa ehdoista, ja se on vapautettu seuraamuksista, mikäli poikkeamisen syy on jokin alla mainituista ylivoimaisista, Force Majeure, esteistä.

Tällaisia lieventäviä seikkoja ja esteitä ovat muun muassa viranomaisen toiminta tai muutokset, uusi lisätty tai muutettu lainsäädäntö, konflikti työmarkkinoilla, saarto, lakko, tulipalo tai tulva, sabotaasi tai laajempi onnettomuus. Ylivoimaiseen esteeseen kuuluvat myös markkinoihin ja tuotteisiin kielteisesti vaikuttavat viranomaisten päätökset, kuten rajoitukset, varoitukset, myyntikiellot jne.

Yleinen

Mentex AB pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, sisältäen mahdollisten kirjoitusvirheiden korjaukset sekä muutokset teknisiin tietoihin, jotka eivät ole Mentex AB:n hallinnassa.

Mentex terapimaterial

Mentex AB, nr. 556820-8879
Sähköposti: info@mentex.se

Asiakaspalvelu: Tilauksiin, toimituksiin sekä tuotteisiin liittyvät tiedustelut. Tavoitat meidät helposti numerosta: +46 910-37002

Mikäli sinulla on kysyttävää laskutuksesta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@mentex.se. Mainitsethan viestissäsi tilausnumerosi.

Tavallisesti vastaamme viestiisi arkipäivinä 24 tunnin kuluessa. Mikäli emme pysty vastaamaan kysymykseesi tässä ajassa, olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä vastauksen aika- ja tilannearvion kanssa.