Almanacka med 365 demens aktiviteter och samtalsämnen | Ruotsinkielinen kalenteri – 365 aktiviteettia ja keskustelunaihetta muistisairaalle

23.85 incl. moms
22.50 excl. moms

Tästä kalenterista löydät muistisairaille sopivia keskustelunaiheita vuoden jokaiselle päivälle. Saatavilla vain ruotsinkielisenä.

I denna almanacka finns ett demens-anpassat samtalsämne för varje dag på hela året tillsammans med lite förklarande ord om hur det är tänkt att man kan samtala. Dessutom finns några sidor om demenssjukdomar och tips när personer med demens inte kan sova på natten. Ett ovärderligt redskap för personal, personliga assistenter och anhöriga som ibland får idétorka om samtalsämnen.

Kuvaus

Kerstin Lundströms Pärla -Den populära almanackan med aktiviteter och samtalsämnen för alla dagar på året.

Specialdesignad almanacka som vi hoppas att ni vill ha i er närhet varje dag.

Alla dagar under hela året har ett tema, vissa finns redan förut t.ex. alla hjärtans dag och andra är påhittade såsom kafferepets dag och traktorns dag.

Använd denna almanacka som en inspiration för varje dag där er fantasi sätter gränsen. Sidorna i början är tänkta som stöd i vardagen, fler aktivitetstips och exempel på orsaker till nattvakna personer, samt tips på husbibliotek.

Denna almanacka är utformad av Kerstin Lundström Octopus Demens och bygger på hennes erfarenhet efter 47 år inom demensområdet som sjuksköterska, författare och föreläsare.

 

Varje uppslag består av en vecka med sju dagar. Där finns gott om plats att skriva in extra aktiviteter och anteckningar också.

116 sidor

Spiralbunden

Lisätiedot

Paino 0.36 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

Visa priser med moms Visa priser utan moms