Billy-kissa, dementiakaupan ikisuosikki!

81.00 incl. moms
64.80 excl. moms

Billy-kissa on ihana kaveri Alzheimeria tai muuta muistisairautta sairastavalle henkilölle. Myös lapset rakastavat tätä karvaista kaveria! Billy on pehmeä ja notkea. Sen tassut ovat hieman painavammat ja roikkuvat alaspäin kun sitä pidetään sylissä, mikä saa sen tuntumaan aivan kuin oikealta kissalta. Billy on 47cm pitkä, pesunkestävä ja lämmitettävä. Yksi Dementiakaupan helmistä!

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3-10364901 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Billy on ihana kissanpentu, joka sopii Alzheimeria tai muuta muistisairautta sairastavan kaveriksi.

Kissan vatsassa on pieni valkoinen pussi, johon on ommeltu pieniä muovipalloja. Pussi voidaan asettaa vesihauteeseen lämpenemään. Mukana toimitetaan myös lisäpussi, joka voidaan täyttää lämpöä pidättävällä materiaalilla (esim. kauranjyvillä), lämmittää mikroaaltouunissa ja asettaa kissan vatsaan. Voidaan myös täyttää jollain pehmeällä, jolloin siitä tulee erityisen paksu vatsan ympäriltä.

Materiaali: Billy on valmistettu synteettisistä kuiduista (85 % akryyliä, 10 % polyesteriä), tassuissa on muoviraetäyte, pesunkestävä 40 asteeseen asti. Valkoinen pussi muovirakeilla ja sininen pussi yksittäistä täyttöä varten. Mitat: n. 47 cm, täyttöpussi 9 x 14 cm.

 

Lisätiedot

Paino 0.9 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

Visa priser med moms Visa priser utan moms